Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем

Колеги имам проблем с мойто Gtv. Сутрин като е студена колата забива муцуната и не иска да върви, по точно ако искаш да тръгнеш трябва да я вкараш в обороти някъде към 4000, и тогава да отпуснеш съединителя. След като загрее колата почва да ми мени ниските обороти. Също така колата от време на време няма мошност,а пък друг път е перфектна.

Благодаря на всички отговорили

Първоначално публикувано от spasko1980 Покажи съобщение
    Колеги имам проблем с мойто Gtv. Сутрин като е студена колата забива муцуната и не иска да върви, по точно ако искаш да тръгнеш трябва да я вкараш в обороти някъде към 4000, и тогава да отпуснеш съединителя. След като загрее колата почва да ми мени ниските обороти. Също така колата от време на време няма мошност,а пък друг път е перфектна.

Благодаря на всички отговорили
    1. диагностика!!!! - задължително! иначе на боб, леща и кристална топка да гадаем не става!
    2. дебитомер
    3. свещи
    4.ламбда сонда
    5. чистене на масления сепаратор

не е задължително в този ред освен диагностиката.

иначе е нормално като е студена колата да се чуди какво става в началото. менемето на обороти може да е 100 неща вкл. кофти бензин, филтър за горивото и т.н.
    диагностицирай и сподели какво е било.
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

ь

колега тук си прав,Свещите сам ги сменил преди 2 седмици и нищо вез промиана.А односно прегледа сам и а минал 2 рати и рак нищо водихиа вав Фиат сервиз ама там нищичко не разбират гола вода са.Аз сам от Благоевград.Мислих да почистиа това моторче за оборотите ама незнам каде се намира точно.А филтар за горивото маи нима моита е 1.8 2000г или се баркам.Днес си запазих час за диагностика в Дупница на Бош сервиз и ще видим.Но не е нормално сутрин като подам газ оборотите падат до 400 и веднага се дигат.

Comment

Working...
      X